Mens mørbraderne steger i ovnen, laver du hurtigt en cremet risotto.
1. Rosmarinmarinade: Bland olivenolie med fintrevet citronskal, hakket rosmarin, salt og peber. Læg mørbraderne i en bradepande, og vend dem rundt i rosmarinmarinaden. Steg dem i en 200° varm ovn i 35-40 minutter.
2. Squash-risotto: Pil løget, og hak det fint. Opvarm olie og smør i en gryde. Steg skalotteløget, til det er klart. Tilsæt risene, og steg dem kort under omrøring. Hæld hvidvin på, og lad det koge ind. Tilsæt bouillon lidt ad gangen, og lad risene opsuge bouillonen under konstant omrøring, før du hælder mere bouillon ved. Skyl squashen, og skær den i små tern. Skyl babyspinaten. Efter 20-25 minutter er risene møre og konsistensen cremet. Rør squash og spinat i risene. Rør derefter revet parmesan og smør i, og smag til med salt og peber. Riv evt. mere parmesan ud over retten, og servér sammen med den stegte mørbrad.