1. Mandelbund: Pisk hviderne stive. Tilsæt sukker, og pisk igen, til hviderne er glatte og blanke. Blend mandlerne groft i en minihakker, og vend forsigtigt mandler og kakao i æggehviderne. Fordel massen i en springform foret med bagepapir. Bag mandelbunden i en 175° varm ovn i 25-30 minutter. Afkøl den helt. 2. Rabarberskum: Rens rabarberne, og skær dem i 2 cm store stykker. Fordel dem i et ovnfast fad foret med bage-papir. Drys sukker, kartoffelmel og vaniljekorn over rabarberne. Læg den tomme vaniljebælg ved. Bag rabarberne i ovnen ved 175° i 30 minutter. Lad dem køle helt af. Fjern vaniljebælgen, og rør rabarberne sammen til en ensartet masse. Pisk fløden til skum, og vend rabarbermassen i sammen med hakket chokolade. Fordel rabarberskummet over mandelbunden lige før servering, og pynt med hindbær og hakket chokolade.