Kylling med salat og gedeost
Mad

Kylling med salat og gedeost

15. februar 2022
Af: Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann
En simpel og lækker opskrift, hvor den saftige kylling møder lun salat og smagfuld gedeost
2 personer

Det skal du bruge

  • 2 kyllingebryster
  • lidt olie til stegning
  • salt
  • 4 fed hvidløg i tynde skiver
  • 250 g babyspinat
  • 200 g gedeost
  • flydende honning
  • salt og peber

Tilbehør

  • groft brød

Sådan laver du kylling med salat og gedeost

  1. Steg kyllingebrysterne i lidt olie på en varm pande eller grillpande. Krydr med salt.
  2. Rist hvidløget i lidt olie på en varm pande. Det må gerne tage lidt farve.
  3. Kom spinaten ved, og lad den falde sammen. Krydr med salt.
  4. Anret den varme spinat med skiver af gedeost, og dryp med flydende honning. Krydr med salt og peber.
  5. Servér straks med kylling og groft brød.

Velbekomme!

Tip: Er du ikke til gedeost, er den varme spinat også skøn med feta i.

Prøv også: Cæsar med blomkål og kylling.

Opskrifter på andre lækre retter

Læs også