1. Del torskefileten i 4 stykker. Skær et kryds i skindsiden af hvert stykke med en skarp kniv, så skindet ikke krymper sammen, når du steger fisken. Steg torskefileterne i olie på en pande med skindsiden nedad, til den er sprød. Sluk for blusset, dæk panden med bagepapir, og lad torskefileterne stå og trække i ca. 7 minutter. Krydr med salt og peber.
2. FENNIKEL-GULERODS-SALAT: Rens og skær fennikel i papirtynde skiver. Skræl gulerødder, og skær dem i tynde stave. Skyl og pluk persillen. Bland salaten med olie, salt og peber.
3. TILBEHØR: Varm en (grill)pande op, og pensl den med lidt olie. Flæk brødet, og steg det gyldent på panden. Servér med pesto til fisk og salat.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Wraps med andebryst og sesammarineret grønt - Få opskriften her
Tirsdag: Hakkebøffer med bagte rødbeder og marinerede hvide bønner - Få opskriften her