1. Del blomkålen i to, og kom den i en skål med saltet, kogende vand. Dæk skålen med film, og lad kålen trække i ca. 5 minutter.
2. Lad blomkålen dryppe godt af, og dup den tør med køkken-rulle. Steg den i smør lige inden servering, og anret den med dild og dryp af citronsaft.
3. Rul fiskefileterne. Dryp dem med lidt olie, og krydr med salt. Sæt dem i en 175° varm ovn. Bag fisken i 6-8 minutter, eller til den er gennemtilberedt.
4. Smelt imens 150 g smør. Pisk imens hvidvin, vand og ægge-blommer sammen i en kasserolle. Sæt den over varmen, og pisk, til æggene tykner en smule. Hæld smørret i, lidt ad gangen – du skal kun bruge det klarede smør, ikke den hvide valle. Pisk i nogle minutter over lav varme, eller til saucen er tyk og blank.
5. Servér fisk med sauce, blomkål og kartofler.
TIP: Hollandaisen skiller nemt. Hæld den straks over i en skål, når den er tyknet, så den ikke får for meget varme i den varme gryde.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
TIRSDAG: Cæsar delight med rejer - Få opskriften her
TORSDAG: Svinekoteletter med varm spinatsalat - Få opskriften her