1. KRYDDERSMØR: Rør smørret med persille og knust hvidløg, og stil det på køl.
2. KARTOFLER I FAD: Tænd ovnen på 180°. Skræl kartoflerne; skær dem i papirtynde skiver, og fordel dem i et smurt ovnfad. Pil hvidløg, og knus dem over kartoflerne. Hæld bouillon på, og krydr med salt og peber. Bag kartoflerne ca. 30 minutter i ovnen, til de er møre.
Varm en pande op, og steg bøfferne på fedtkanten, til kanten er flot gylden. Læg bøfferne ned, og steg dem 2-3 minutter på hver side. Krydr med salt og peber.
3. BØNNESALAT MED SVAMPE: Skyl og nip bønnerne. Kog dem i letsaltet vand i 2-3 minutter. Pil løget, og hak det fint. Rens champignonerne, og skær dem i kvarter. Steg løg og champignoner gyldne i smør på en pande, og krydr med salt og peber. Tilsæt bønnerne, og vend godt rundt. Servér bøfferne med en skefuld kryddersmør, kartofler og bønnesalat. Pynt evt. retten med skovsyre.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Lynstegt kalkun med peberfrugt, broccoli og nudler - Få opskriften her
Tirsdag: Tandoori-kyllingebryst med myntecreme og kålsalat - Få opskriften her
Onsdag: Spicy wraps med kylling, spidskål og avocado - Få opskriften her
Torsdag: Ovnbagte tigerrejer og blomkål i tomatsauce - Få opskriften her