En nem og hurtig opskrift på en klassisk pizza med saltet parmaskinke og sprødt rucola. En perfekt smagskombination til enhver anledning!
4 personer
Det skal du bruge
2 pakker færdiglavet fuldkornspizzadej
8 skiver parmaskinke
250 g rucola
50 g ristede pinjekerner
50 g friskhøvlede parmesanflager
Tomatsauce
1 løg
1 fed hvidløg
1 spsk. olie til stegning
2 tsk. tomatpuré
2 dåser flåede tomater
1 spsk. tørret oregano
salt og friskkværnet peber
frisk basilikum
Tilbehør
blandet grøn salat
Sådan laver du pizza med parmaskinke og rucola
Tomatsauce: Pil løg og hvidløg, og hak dem fint. Steg dem klare i olie i en gryde.
Tilsæt tomatpuré, flåede tomater og oregano. Lad det småkoge i ca. 30 minutter.
Smag til med salt og peber. Vend til sidst frisk basilikum i tomatsaucen.
Rul pizzabundene ud på bagepapir på en bageplade, og fordel tomatsaucen ovenpå.
Læg parmaskinke på, og bag pizzaerne i en 220° varm ovn i ca. 12 minutter.
Drys med rucola, pinjekerner og parmesanflager.
Tilbehør: Servér pizzaerne med en grøn salat til.
Velbekomme!
Tip: Sæt to bageplader i ovnen, mens den varmer op, og træk pizzaerne over på de varme plader, når de er klar til at blive bagt. Det giver en ekstra sprød bund på din pizza.