
1. Ostecroutoner: Skær brødet i 1 cm store tern, og steg dem i lidt olie på en pande. Krydr med salt. Læg brødternene på en bageplade med bagepapir, og drys cheddar over dem. Gratinér brødternene i en 200° varm ovn i ca. 3 minutter, til osten smelter og har taget lidt farve. Lad dem køle af på en rist.
2. Skyl pærerne, fjern kernehuset, og skær dem i tern. Rens bladselleri, og skær den i tynde skiver. Skyl og tør spinaten. Vend pære, bladselleri og spinat sammen.
3. Sennepsdressing: Skræl ingefærstykket, og riv det fint. Bland ingefær, olivenolie, 1 spsk. citronsaft, sennep og honning sammen i en skål. Smag til med salt. Vend dressingen i salaten. Vend først ostecroutonerne i salaten lige inden servering, så de ikke bliver bløde. Top salaten med engsyre og evt. andre friske urter.
Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.