1. Kylling: Skær kyllingefilet i grove stykker.
2. Marinade: Rør ingredienserne til marinaden sammen. Hæld halvdelen af marinaden i en skål, vend kyllingestykkerne i marinaden, og lad det stå og trække i 15 minutter.
3. Krydrede ris: Kog risene efter anvisningen på pakken. Opvarm en pande med solsikkeolie, og steg gurkemeje og de kogte ris i olien, til de er sprøde.
4. Gulerodssalat: Skræl gulerødderne, og høvl dem i aflange strimler med en tyndskræller. Vend gulerødderne sammen med resten af marinaden, og drys med kørvel. Opvarm en grillpande, så den er godt varm. Sæt kyllingestykkerne på spyd, og grill dem i 5-7 minutter på hver side, til de er gennemstegte. Servér med gulerodssalat og krydrede ris.
TIP: Spyddene kan laves med svinemørbrad i stedet for kylling.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Muslingesuppe med torsk, grøntsager og frisk pasta - Få opskriften her
Læs mere om: