1. Frikadeller: Rør kød og salt sammen. Rør revet løg, mel, krydderier, æg og mælk i farsen. Form farsen til frikadeller, og steg dem i olie på en pande.
2. Mormordressing: Rør ingredienserne sammen i en skål.
3. Julesalat med bladselleri: Skrub kartoflerne, og kog dem i ca. 18 minutter, til de er møre. Skyl julesalaterne, og skær dem i tynde både. Skyl og rens bladsellerien, og skær den i skiver. Skær de kogte kartofler i mindre stykker, og bland dem sammen med salat og bladselleri. Vend mormordressingen sammen med salaten lige før servering. Rist valnødderne på en tør pande i et par minutter, og drys dem over salaten. Pynt evt. med spirer. Servér salaten som tilbehør til frikadellerne.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Laksefilet med bagte rodfrugter og tranebærpasta - Få opskriften her
Tirsdag: Mørbrad og rødkålssalat med perlespelt og appelsin - Få opskriften her
Onsdag: Andebryst med abrikoser, stegte kartofler og rosenkål - Få opskriften her
Fredag: Flæskesteg med bagte rodfrugter og jordskoksalat - Få opskriften her