En lammeryg er meget dekorativ, men alternativt kan du vælge at stege nogle lammekoteletter på panden.
1. Bulgursalat: Kog bulgur efter pakkens anvisning. Halvér granatæblet, og frigør kernerne (gem saften). Rens og snit forårsløg. Riv mozzarella i små stykker. Vend alt sammen med bulgur og friskhakket mynte.
2. Dressing: Bland granatæblesaft sammen med rapsolie, salt og peber, og vend dressingen i bulgursalaten.
3. Rabarberchutney: Rens rabarber, og skær dem i skiver. Kog dem med vand, sukker og stjerneanis ved svag varme i 10 minutter. Afkøl helt.
4. Tænd ovnen på 180°. Rids benene på lammeryggen fri for kødrester og sener, og snit fedtet i skrå tern. Brun kødets fedtside på en varm pande. Vend det, og brun kødsiden i 3 minutter. Læg kødet på en bradepande med bagepapir, og krydr med salt, peber og rosmarin. Steg det i ovnen i 12 minutter. Lad kødet hvile i 5 minutter, og skær det så i skiver med 2 ben på hvert stykke.