Bliver der lidt kylling tilovers, er kold kylling lækkert i madpakken næste dag.
1. Skær de yderste vingeben af kyllingen. Steg kyllingen godt på alle sider i en stor, varm gryde med olie, til den er lysebrun. Krydr med salt og peber. Hæld bouillon over, læg låg på, og skru ned til middel varme. Lad kyllingen simre i 20 minutter på hver side. Hæld fløde ved, og lad det småkoge i 5 minutter. Tag kyllingen op, og del den i 8 stykker. Knæk de træede ender af aspargeserne, og skær dem i skrå, 3 cm store stykker. Kog dem i saucen i 3 minutter.
2. Tilbehør: Steg kartoflerne godt på alle sider i olie og smør på en varm pande; tilsæt tomater, og steg videre i 2 minutter. Krydr med salt og peber. Servér sammen med aspargessauce og den grydestegte kylling.
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Frikadeller med couscous og myntecreme
Onsdag: Sandwich med bøf og salat