1. MANGOCHUTNEY: Skræl mangoen, og skær den i små tern. Steg i olie i en gryde sammen med ingefær, presset hvidløg og hakket chili. Tilsæt kanel, gurkemeje, spidskommen, koriander og salt, og lad det simre ved lavt blus under låg i ca. 10 minutter. Mos chutneyen let med en grydeske, og smag til med ahornsirup og æblecidereddike. Afkøl let.
2. Tænd ovnen på 200°. Riv hvidløg og ingefær fint, og steg det i olie på en pande. Skær gulerødderne i små tern, og tilsæt dem sammen med gurkemeje, spidskommen, salt og peber. Tilsæt skyllede kikærter og frosne ærter. Steg, indtil ærterne tør op, og vend skyllet
spinat i. Smag til med limesaft.
3. Opblød et stykke rispapir i et fad med koldt vand i et par minutter. Bred rispapiret ud på et rent viskestykke, og placér 2-3 spsk. af pandens indhold ovenpå. Fold rispapiret omkring, så det danner en trekant, og gentag med resten. Læg samosaerne på en bageplade beklædt med bagepapir, og pensl med olie. Bag dem i ovnen i ca. 25 minutter, til de er sprøde, og servér med mangochutney.