1. Del torsken i 4 stykker. Krydr med salt og peber. Skræl gulerødder og pastinakker, og skær dem i små stykker. Rens forårsløg, og skær dem i fine skiver. Fordel torsken midt på bagepapirstykkerne, og top med gulerødder, pastinakker, forårsløg, ½ skive bacon, 10 g smør og lidt estragon. Saml hvert stykke bagepapir til en tætlukket pakke, og luk med kødsnor. Læg pakkerne på en bageplade, og bag dem i en 180° varm ovn i 12 minutter.
2. Tilbehør: Kog pasta efter pakkens anvisning.
3. Pesto: Blend ingredienserne godt sammen i en minihakker.
4. Servering: Åbn fiskepakkerne (pas på, de kan være varme at åbne), og drys med lidt estragon. Servér med den kogte pasta vendt i pesto.
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Tærte med broccoli, bacon, ærter og gedeost - Få opskriften her
Tikka masala med ris og mangochutney - Få opskriften her
Kalvepostej med agurkesalat - Få opskriften her
Focaccia med karamelliserede løg, kapers og serranoskinke - Få opskriften her