Den asiatiske karrypasta består af mange forskellige krydderier, som er stødt sammen til en fugtig masse.
Dup kødet helt tørt, og skær det i tynde strimler på skrå af bøfferne. Rens svampene, og skær dem i skiver. Rens og hak forårsløgene. Riv limeskallen, og pres limesaften. Hæld kogende vand over nudlerne i en skål – følg anvisningen på emballagen. Varm olien op i en wok, og steg karrypastaen i 1 minut. Tilsæt kødet, lidt ad gangen, og tag det op, efterhånden som det bliver brunt. Tilsæt kokosmælk, limeskal og limeblade, og kog saucen tyk. Vend kødet i, og lad det simre lidt. Vend svampe og forårsløg i, og smag til med limesaft, salt og peber. Servér retten med afdryppede nudler og et drys plukket koriander.
TIP: Tag kødet ud af køleskabet i god tid, så det får stuetemperatur. Så er det nemmere at lynstege, uden at det væsker.
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Kanelkrydret kalvesteg med abrikoser - Få opskriften her
Hakkebøf og ovnbagt græskar med ingefær - Få opskriften her
Pasta med porre, chili og bacon - Få opskriften her
Krydret laks med søde tomater og bulgur med spinat - Få opskriften her