Både kartofler, grøntsager og den sprøde fiskefilet får forrygende selskab af den skarpe kaperscreme.
1. Krydr fiskefileterne med salt og peber, og vend dem i rugmel. Steg dem 2 minutter på hver side på en varm pande med smør og olie. Tag fiskefileterne af panden, men gem stegefedtet på panden. Skær kartoflerne i grove stykker. Dryp mere olie på panden, og steg kartoflerne lysebrune. Krydr med salt og peber.
2. Kaperscreme: Rør yoghurt med kapers. Pil og hak rødløg helt fint. Gem lidt kapers og rødløg til drys, og rør resten i cremen.
3. Skrub de nye gulerødder. Rens forårsløgene, og skær dem i lange stykker på skrå. Kog gulerødderne i 2 minutter i vand med salt, tilsæt forårsløg, og kog i endnu 1 minut. Hæld vandet fra. Drys fisken med kapers og hakket rødløg, og servér med stegte kartofler, grøntsager og kaperscreme.
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Frikadeller med couscous og myntecreme
Tirsdag: Grydestegt kylling med asparges