Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 220 grader.
Skræl gulerødder og rodfrugter og skær dem i grove, lange stænger og vend dem i en skål med olivenolie, honning, hakket timian, salt og peber. Læg rodfrugterne på en bageplade med bagepapir og bag dem i ovnen i 30-40 min.
Rens forårsløgene og hak dem fint.
Rør mayonnaisen med creme fraiche og sennep og vend forårsløgene heri.
Smag til medsalt og peber.
Skær tre snit i bøffernes fedtkant uden at skære ind i kødet og drys med salt og peber.
Smelt smørret på panden, lad det bruse af og steg bøfferne på panden i 3-5 min. på hver side, alt efter hvor rødt du ønsker kødet.
Lad bøfferne hvile i 5 min. inden servering med varme rodfritter og sennepsmayo.
Hvad synes du om denne opskrift?
Giv et antal stjerner oppe i hjørnet, eller skriv din kommentar nederst.
Læs mere om: