1. Form kødet til 4 hakkebøffer. Krydr med friskhakket timian, salt og peber. Steg bøfferne i olie og smør på en pande i 3-4 minutter på hver side, afhængig af tykkelse. Tag bøfferne af panden, og hold dem varme.
2. Stegt spidskål: Snit spidskål helt fint. Pil rødløg, og skær det i tynde både. Skyl squashen, og skær den i mindre stykker. Steg spidskål, rødløg og squash i olie og smør på en pande, til det netop falder sammen. Bland kapers i, og hold det varmt.
3. Løvstikkekartofler: Skrub kar-toflerne, og kog dem i en gryde med letsaltet vand og løvstikke i 12-15 minutter, til de er møre. Servér dem som tilbehør til hakkebøffer og stegt spidskål.
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Marineret kylling med spidskålssalat og krydrede mandler – Få opskriften her