Spaghetti med kødsovs er en skøn klassiker - denne er tilberedt med pancetta og grøntsager, som giver ekstra god smag. Lav nok, så du har så meget, at du kan lægge en portion kødsovs i fryseren.
Sådan gør du
Hak løg, hvidløg og pancetta og svits i en stor stegegryde. Tilsæt kødet og rist, til al væske er fordampet. Hak imens gulerødder og selleri og kom i gryden. Svits et øjeblik og rør rødvin eller eddike i. Tilsæt de to slags tomater og krydderier. Lad saucen simre i ca. 15 min.
Kog spaghettien. Riv osten og server den til spaghetti sammen med kødsovs. Husk at tage kødsovs fra til fryseren.
Den bedste, klassiske bolognese? Den finder du på vores søstersite, SPIS BEDRE. Det er en af de mest populære opskrifter på en af de mest populære aftensmadsretter. Find den her: Klassisk spaghetti bolognese.