https://imgix.femina.dk/media/4b8abcae13d1440bbad1a78fdf54f729.jpg
Mad

Kartoffel og krebsecocktail

1. marts 2022
Af: Julie Hey
Foto: Bjørn Jakobsen
Her er opskriften på en frisk og let cocktail med krebs og kartoffel
Tid i alt 20 min

Kartoffel og krebsecocktail

  • 500 g nye kartofler
  • Salt, peber
  • 1 rødløg
  • 1-2 spsk citronolie
  • Dild, kørvel, purløg
  • 200 g krebsehaler
  • Brød

Fremgangsmåde til kartoffel og krebsecocktail
Skrub eller rens kartoflerne og kog dem i 10-12 min. i letsaltet vand.

Pil løget og hak det fint.

Køl kartoflerne af og skær dem i terninger.

Vend kartoflerne med olie, hakkede krydderurter, rødløg, krebsehaler, salt og peber.

Servér evt. i flotte glas med godt brød.

Her får du fem lækre opskrifter på retter med nye kartofler

God'morgen
kartofler

Kartoffelblinis med stenbiderrogn

Jomfruelig Vichyssoise

Kartoffel og krebsecocktail

Kartoffelmad med purløgsmayo

Læs også