1. Hak torskefileten fint i en kødhakker eller en foodprocessor. Rør torskekødet sammen med æg, mel, mælk, salt og peber. Sæt fiskefarsen i køleskabet.
2. BULGURSALAT: Skyl bulguren i en sigte, og kog den efter anvisningen på pakken. Skyl den kogte bulgur i koldt vand, så den hurtigt køler af, og kom den i en skål. Tilsæt olie, citronsaft og citronskal, salt og peber samt finthakket dild og mynte. Rens og snit forårsløg. Skær bolsjebeder og radiser i papirtynde skiver. Bland det i salaten. Knæk bunden af aspargesene, og læg aspargesene i en ren køkkenvask. Hæld kogende vand over, så de blancheres. Hæld derefter koldt vandt over, og skær dem i skiver. Bland aspargesskiver og feta i mundrette bidder i salaten.
3. URTEDRESSING: Rør cremefraiche sammen med citronskal og finthakket dild og mynte. Smag til med citronsaft, salt og peber.
4. Form frikadeller af fiskefarsen, og steg dem i smør og/eller olie på en pande. Lad dem blive flot gyldne, før de vendes. Servér sammen med bulgursalat og urtedressing.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Aubergine-ruller med ricotta og bulgur – Få opskriften her
Tirsdag: One-pot-kylling med butterbeans og kartofler – Få opskriften her
Torsdag: Shakshuka – porcherede æg i tomatsauce – Få opskriften her
Fredag: Braiserede spoleben og kartoffelmos med pastinak– Få opskriften her