1. Bagt laks: Tænd ovnen på 200°. Læg lakse-fileterne i et ovnfast fad, og dryp med grapesaft. Hak dilden, og drys den over laksefileterne. Krydr med salt og peber, og bag fileterne i ovnen i 10-12 minutter.
2. Quinoasalat: Skyl quinoa grundigt i koldt vand i en sigte, og kog den i letsaltet vand efter anvisningen på pakken. Sigt vandet fra. Vend quinoa sammen med limesaft og olie i en skål. Skær skrællen af grapefrugten; skær frugtkødet i fileter uden hinderne, og vend dem i quinoaen. Skyl og tør spinaten. Halvér avocadoerne, og skær avocadokødet i tynde skiver. Vend spinat og avocado sammen med quinoaen.
3. Servering: Anret laks og quinoasalat på tallerkener, og drys laksen med hakket dild.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Frikadeller med sprøde kartofler og vintersalat - Få opskriften her
Torsdag: Fivespice-kylling med sprødstegt broccoli og ris - Få opskriften her
Fredag: Nakkefilet med fennikel, kartofler og appelsin - Få opskriften her