Tid: 20 minutter. Marinering, kød: Mindst 30 minutter. Ovntid: 40 minutter
1. Kylling: Tænd ovnen på 200°. Pil hvidløget, og skær det i tynde skiver. Skræl og riv ingefæren. Rør hvidløg, ingefær, olie, sojasauce, honning og fivespice sammen i en skål. Læg kyllingestykkerne i en stor frysepose; hæld marinaden over, og vend det godt sammen. Lad kyllingestykkerne marinere i køleskabet i 30 minutter, gerne længere.
2. Fordel kyllingestykkerne i en bradepande med bagepapir, og steg dem i ovnen i 35-40 minutter, til de er gennemstegte og gyldne.
3. Tilbehør: Kog ris efter anvisningen på pakken.
4. Sprødstegt broccoli: Skyl broccolien, og del den i buketter. Pil hvidløgsfeddene, og skær dem i skiver. Steg broccoli, hvidløg og chiliflager i olie på en pande, til broccolien får farve. Servér som tilbehør til kylling og ris.
TIP: Jordnøddeolie giver en delikat smag, men du kan sagtens bruge andre typer vegetabilsk olie til stegningen.