1. RØDBEDE-BØNNE-SALAT: Skrub rødbederne, og kog dem med skræl på i letsaltet vand, til de er møre. Pil skrællen af, og skær rødbederne i grove stykker. Hæld væden fra bønnerne, og skyl dem. Pluk estragon, og bland bønner, estragon og rødbeder. Rør en dressing af olie, eddike, salt og peber. Vend dressingen i salaten.
2. RUGBRØDSCROUTONER: Smuldr rugbrød i mindre stykker. Steg dem sprøde i olie på en pande. Krydr med salt. Drys dem over salaten lige før servering.
3. Del kødet i 4 kugler, og form dem til bøffer. Steg dem i olie på en pande ved høj varme i 3 minutter på hver side, til de er lysebrune. Krydr med salt og peber, skru ned for varmen, og steg bøfferne i 6-10 minutter, til de er færdigstegte. Servér bøfferne med rødbede-bønne-salat.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Wraps med andebryst og sesammarineret grønt - Få opskriften her