De små burgere kaldes også sliders og har en blød, lidt sød bolle.
1. Burgerboller: Lun mælk og fløde til 37°. Opløs gær, sukker og salt heri. Ælt mel i, til dejen er glat. Lad dejen hæve tildækket et lunt sted i 1 time.
2. Rul dejen ud i 1 cm’s tykkelse med en kagerulle på et meldrysset bord. Udstik 12 cirkler (ca. 8 cm i diameter) med en udstikker eller kop. Sæt dem på en bageplade med bagepapir, og lad dem hæve lunt og tildækket i 1 time.
Pensl bollerne med sammenpisket æg, og drys med sesamfrø. Bag bollerne i ovnen ved 190° i ca. 15 minutter.
3. Bøffer: Form kødet til 12 små bøffer. Krydr med salt og peber. Steg dem i olie på en pande.
4. Chilimayo: Bland mayonnaise og ketchup med finthakket chili og hvidløg.
5. Fyld: Steg bacon sprødt på en pande. Pil løg, og skær dem i skiver. Flæk avocadoen, og skær den i skiver. Skyl tomater og agurk, og skær dem i skiver. Skær salat i strimler.
6. Servering: Skær bollerne over, og fordel chilimayo, bøf og fyld i dem. Servér med ketchup, sennep og evt. jalapeños.