PRØV OGSÅ: Spaghetti med broccoli, æg og spinat
1. Rens svampene, og skær dem i små tern. Pil og hak løg, og pres hvidløg. Steg svampe, løg og hvidløg i olie i en gryde, indtil blandingen begynder at blive gylden. Skræl og riv guleroden, og tilsæt gulerod, tørret basilikum, oregano, salt og peber. Steg et par minutter, inden du hælder hakkede tomater, tomatpuré og bouillon i gryden. Hæld vandet fra linserne, skyl dem i en sigte, og tilsæt. Bring retten i kog, og smag til med rødvinseddike, salt og peber.
2. SERVERING: Kog spaghettien efter anvisningen på pakken. Servér friskkogt spaghetti med linse-bolognese, friskrevet parmesan og basilikumblade.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Tirsdag: Sprødstegt kulmule med polenta og spinat – få opskriften her
Onsdag: Kyllingelår med polentafritter, bagte tomater og aïoli – få opskriften her
Torsdag: Omvendt toast med pesto og vesterhavsost – få opskriften her
Fredag: Pestofyldt mørbrad med knuste kartofler – få opskriften her