1. Tomatsuppe: Pil og hak løg og hvidløg, og steg dem i en gryde i olie sammen med chiliflager, paprika og spidskommen, til løgene er klare. Tilsæt flåede tomater og bouillon. Kog suppen ved middel varme i 20 minutter. Tilsæt bønner og majs. Kog suppen i 5-6 minutter. Smag til med salt og peber.
2. Avocadosalsa: Halvér avocadoerne; fjern stenen, og skær avocadokødet i tern. Skyl tomaterne, og skær dem i små tern. Vend avocado og tomat sammen med limesaft og olie. Hak koriander, og bland det i salsaen. Top suppen med salsa lige inden servering.
3. Tilbehør: Rist tortillapandekagerne i olie på en pande, til de bliver sprøde, og servér dem til suppen.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Lammefrikadeller med bulgur og saltet agurk - Få opskriften her
Tirsdag: Teriyaki-kylling med edamamebønner og ris - Få opskriften her