Picadillo beskrives nok bedst som mexicansk millionbøf. Oksekød, kartofler og krydderier i én skøn forening, der smager fantastisk med både tacos og ris. Her får du opskriften på mexicansk picadillo.
25 min4 personer
DET SKAL DU BRUGE
1 stort løg
2 fed hvidløg
2 spsk. olivenolie
500 g hakket oksekød
500 g kartofler
2 store gulerødder
1 tsk. chilipulver
2 tsk. stødt koriander
Salt og peber
1 dåse hakkede tomater
3 dl oksebouillon
Til servering:
8 tacoskaller
1 håndfuld frisk koriander
1 rødløg
Opskrift - sådan laver du mexicanske picadillos
Pil og hak løg, og pil og pres hvidløg. Steg løg og hvidløg i olie i en gryde. Tilsæt hakket oksekød, og brun det.
Skræl kartofler og gulerødder, og skær dem i små tern. Vend ternene i gryden. Tilsæt chilipulver, koriander, salt og peber, og vend rundt. Lad det hele stege i 5 minutter.
Hæld hakkede tomater og bouillon i gryden. Læg låg på gryden, og lad retten simre i 25 minutter, til kartoflerne er møre.
Servering: Lun tacoskallerne. Pluk koriander. Pil rødløg, og skær det i tynde både. Fyld piccadillo i tacoskallerne, og top med koriander og rødløg.
Madplaner til hverdagen
Mangler du inspiration til hverdagsmaden? Se vores madplaner, uge for uge: Feminas madplan.