Panang-karrypasta kan købes hos asiatiske købmænd, men rød karrypasta kan også bruges. Her får du opskriften på panang curry med kyllingekødboller
4 personer
Tid i alt 35 min
DET SKAL DU BRUGE
500 g hakket kyllingekød
2-3 cm frisk ingefær
2 fed hvidløg
1 tsk. panang-karrypasta
2 spsk. fiskesauce
kokos- eller olivenolie til stegning
TILBEHØR
4 dl ris
PANANG CURRY
2 fed hvidløg
olie til stegning
2 tsk. panang-karrypasta
5 kaffirlimeblade
2 små løg
1 rød peberfrugt
1 dåse kokosmælk
2 spsk. peanutbutter
saft af ½ limefrugt
2-3 spsk. fiskesauce
TIL SERVERING
1 håndfuld frisk koriander
Opskrift - sådan laver du panang curry med kyllingekødboller
TILBEHØR: Kog risene efter anvisningen på pakken.
Læg kyllingekødet i en skål. Skræl og riv ingefær fint, og pil og riv hvidløg. Rør kyllingekødet sammen med ingefær, hvidløg, karrypasta og fiskesauce.
Form små kødboller af farsen, og steg dem i olie på en pande, til de er gyldne på alle sider. Tag kødbollerne af panden.
PANANG CURRY: Pil og riv hvidløg, og svits dem i olie på en pande. Tilsæt karrypasta og kaffirlimeblade.
Pil løgene, og skær dem i tynde både. Lad dem svitse lidt med på panden. Rens peberfrugten, og skær den i strimler. Lad dem stege med på panden.
Tilsæt kokosmælk og peanutbutter, og steg i 15 minutter. Smag til med limesaft og fiskesauce.
SERVERING: Vend kyllingekødbollerne i saucen, og servér med ris og plukket koriander.
Madplaner til hverdagen
Mangler du inspiration til hverdagsmaden? Se vores madplaner, uge for uge: Feminas madplan.