Panna cotta betyder kogt fløde. Her er den serveret med sommerens friske bær - uhm!
4 personer
Det skal du bruge
1 vaniljestang
5 dl piskefløde
1 dl sukker
skal af 1 usprøjtet citron
3 blade husblas
Pynt
200 g friske blandede bær
Sådan laver du panna cotta med bær
Flæk vaniljestangen, og læg den i en kasserolle. Hæld fløde og sukker i kasserollen, og rør fintrevet citronskal i. Bring blandingen i kog, og lad den småkoge ved svag varme i ca. 10 minutter. Fjern vaniljestangen.
Læg husblassen i en skål med koldt vand i 5 minutter, til den er blød.
Tag husblassen op af vandet, læg den i den varme flødeblanding, og pisk, til husblassen er helt opløst.
Fordel flødeblandingen i 4 portionsglas, og stil dem på køl i et par timer eller til næste dag.
Servér med friske bær på toppen.
Velbekomme!
TIP: Du kan også pynte desserten med syltede bær eller et drys lakridspulver.