Risotto med spinat og tigerrejer
Mad

Risotto med spinat og tigerrejer

6. februar 2020
Af: Emma Martiny
foto Winnie Methmann.
En cremet risotto slår aldrig fejl. Prøv denne variant, der er supernem at tilberede, men giver følelsen af hverdagsluksus. Her får du opskriften på risotto med spinat og tigerrejer.
4 personer

DET SKAL DU BRUGE:

  • 500 g tigerrejer
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 spsk. smør til stegning
  • Salt og peber
  • 4 dl risottoris
  • 2 dl hvidvin
  • 1½ l hønsebouillon
  • 75 g parmesan
  • 150 g frisk babyspinat

Opskrift - sådan laver du risotto med spinat og tigerrejer:

Rens rejerne, hvis de ikke er det i forvejen, men lad halen blive på. Pil og hak løg og hvidløg, og steg dem i smør i en stor gryde. Krydr med salt og peber. Skyl risene, og vend dem i gryden. Hæld hvidvin i gryden, og lad den fordampe. Tilsæt varm bouillon lidt efter lidt, så risene er akkurat dækket hele tiden. Lad risene koge i ca. 40 minutter, til de er møre, men stadig har bid. Rør friskrevet parmesan og skyllet spinat i risottoen. Varm en pande med olivenolie. Steg rejerne ved høj varme i nogle minutter, indtil de skifter farve og er gennemstegte, men endelig ikke for længe, for så bliver de seje. Top din risotto med rejer og friskrevet parmesan. Få indkøbslisten til hele ugen her

https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_1.png

Læs også