Indsendt af Winnie Kristoffersen, Agerbæk
1. Bund: Forvarm ovnen til 225°. Pisk æg og sukker hvidt og luftigt i en stor skål. Vend mel, vaniljesukker og bagepulver i æggemassen med en dejskraber. Hæld dejen ud på en bageplade beklædt med bagepapir. Drys dejen med nøddeflager. Bag bunden i ovnen i 10-15 minutter, til den er gylden. Afkøl.
2. Fyld: Pisk fløden til skum, og vend hindbærrene i. Mos dem lidt, så der kommer hindbærsaft ud i skummet. Vend den afkølede bund, så overfladen med nøddeflagerne ligger nedad. Fordel fyldet jævnt på bunden, og rul den forsigtigt og så stramt som muligt sammen på den lange led til en roulade. Drys rouladen med frysetørrede hindbær og evt. spiselige blomster, og nyd den afkølet.
Få flere opskrifter på lækre sommerdesserter her
Æble-kanel-kage med chokoladestykker – Få opskriften her
Cheesecake med blåbær, kokos og hvid chokolade – Få opskriften her