Servér amerikanske lobster rolls – hotdogbrød med fyld af cremet hummersalat. Mums! Her får du opskriften på hummerhotdogs med sprødt grønt
4 personer
Tid i alt 30 min
DET SKAL DU BRUGE
300 g jomfruhummerhaler (fra frost)
1 stilk bladselleri
1 dl god mayonnaise
1 spsk. citronsaft
salt og peber
SPRØDT GRØNT
1 bundt grønne asparges
1 agurk
½ citron
1 håndfuld frisk dild
TIL SERVERING
8 hotdogbrød
1 icebergsalat
Opskrift - sådan laver du hummerhotdogs med sprødt grønt
Pil skallerne af de optøede jomfruhummerhaler. Skyl halerne, og lad vandet dryppe af. Rens bladselleri, og skær i tynde skiver.
Rør hummerhaler, bladselleri, mayonnaise, citronsaft, salt og peber sammen.
Skyl asparges, og knæk bunden af (kassér den). Høvl helt tynde bånd af aspargesene med en kartoffelskræller. Skyl agurken, og høvl ligeledes tynde bånd af agurken med kartoffelskrælleren.
Bland asparges-agurke-bånd i en skål, og pres citronsaft over. Hak dild fint, og vend i.
Lun hotdogbrødene på en brødrister eller i ovnen.
Skyl og snit salaten.
Fyld de lune hotdogbrød med hummersalat, salat og asparges-agurke-bånd. Servér straks.
Madplaner til hverdagen
Mangler du inspiration til hverdagsmaden? Se vores madplaner, uge for uge: Feminas madplan.