Ugens onsdagsopskrift er svinekoteletter med majs og estragonsmør. Jeg elsker svinekoteletter på skaft. Men det er selvfølgelig ikke en nødvendighed. Finder du ikke koteletter på skaft, så kig efter tykke koteletter.
2 personer
Tid i alt 30 min
Det skal du bruge
2 svinekoteletter
lidt olivenolie
salt og peber
Citronsmør
25 g blødt smør
1 spsk. citronsaft
1 tsk. fintrevet økocitronskal
1 spsk. hakket estragon
Majs
2 majskolber
lidt olivenolie
Tilbehør
masser af sprød salat
godt brød (eller nye kartofler)
Opskrift - sådan laver du svinekoteletter med majs og estragonsmør
Rør smørret med citronsaft, citronskal og estragon. Smag til med lidt salt.
Pil majskolberne; gnid dem med lidt olie, og grill dem på en varm grill eller grillpande.
Gnid koteletterne med lidt olie, og grill også dem. Krydr med salt og peber.
Servér koteletter med salat og majs med masser af skønt smør og lidt ekstra estragon.
Giv godt brød eller nye kartofler til.
TIP: Vælg f.eks. hjertesalat og radicchio som tilbehør til din svinekotelet. De er sprøde, søde og bitre sammen. Skønt!
Er du på udkig efter flere lækre opskrifter? Så se med her