En himmelsk kombination af det syrlige og det sprøde. Servér altid crumblecake varm, evt. med creme fraiche eller flødeskum til
6 personer
Tid i alt 45 min
Det skal du bruge
4 rabarber, ca. 200 g
125 g hindbær
1 spsk. kanel
2 spsk. rørsukker
125 g smør
150 g hvedemel
80 g sukker
50 g finthakkede valnødder
50 g finthakkede mandler
4 spsk. kokosmel
Crumblecake med rabarber og hindbær
Skær rabarberne i tynde skiver, og vend dem forsigtigt sammen med hindbær, kanel og sukker.
Smør seks ovnfaste skåle med smør, og fordel frugten i.
Smuldr koldt smør i melet, og bland sukker, valnødder, mandler og kokosmel i. Drys dejen over frugterne.
Bag dem i en 200° varm ovn i 8 minutter eller kom frugt og dej i et 20 cm stort, smurt tærtefad, og bag kagen i en 200° varm ovn i 30 minutter, til den er gylden.
TIP: Du kan skifte rabarber og hindbær ud med æbler, pærer, ferskner eller blåbær.