Hvis du ikke kan få fat i oksefilet, kan du lave retten med okseinderlår eller oksemørbrad.
Oksefilet: Skær kødet i 1 cm tykke skiver, og krydr med paprika, salt og peber. Varm en stor pande op med olie, og steg kødet lysebrunt på begge sider. Tag kødet fra varmen.
Krydret sauce: Rens østershattene; riv dem i store stykker, og steg dem gyldne i olie på en pande. Hæld kalvebouillon og cremefraiche på panden, og lad det koge op. Smag til med salt og peber. Nip bønnerne, og blanchér dem i 2 minutter i kogende, letsaltet vand. Lad dem dryppe af i en sigte, og skær dem i stykker på 3 cm. Rør dem sammen med tomatpuré, salvie og chiliflager. Hæld blandingen i saucen, og varm det igennem sammen med kødet.
Tilbehør: Kog risene efter anvisningen på pakken. Drys de færdigkogte ris med paprika, og pynt med salvie.
Servér oksefilet i sauce sammen med ris.
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Okseculotte med fennikel-tomat-salat og peberrodskartofler – Få opskriften her
Lammekoteletter med krydret kikærtemos og tomatsalat – Få opskriften her
Andebryst med sprød salat og stegte kartofler – Få opskriften her