LÆS OGSÅ: Blomkålsbøffer med spicy dressing og quinoa-tabbouleh
1. Tænd ovnen på 200°. Skær blomkål og løg i tynde skiver, og fordel dem på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, og sæt bagepladen i ovnen i ca. 15 minutter, indtil blomkål og løg er gyldne.
2. OVNKARTOFLER: Skrub eller skræl kartoflerne, og skær dem i både. Fordel kartoffelbådene på en bageplade med bagepapir, og vend dem med olie, salt og peber. Bag dem i 30 minutter, til de er gyldne og sprøde.
3. Hæld vandet fra butterbeans, og blend dem med bagt blomkål og løg, persille, salt og peber i en blender til en klistret, stadig grov masse. Form til bøffer, og læg dem på en bageplade med bagepapir, og bag dem i 20 minutter, til de er sprøde.
4. AVOCADO-MAYO: Mos avocadokød, mayonnaise, presset hvidløg, citronsaft, salt og peber med en stavblender. Tilsæt dild og persille, og blend igen.