Tænd ovnen på 200°. Halvér butternutsquashene på langs, og fjern kernerne. Skær tern i græskarkødet ved at skære snit på langs og tværs uden at skære gennem skallen. Pensl overfladen med olie, og placér dem på en bageplade med bagepapir med skallen nedad. Bag dem i ovnen i 40 minutter, indtil de er møre. Pil og hak løget fint. Pil og pres hvidløg. Rens og hak chilien. Svits løg, hvidløg og chili i olie i en gryde. Tilsæt paprika, kanel, spidskommen, salt, peber og oksekød. Lad kødet blive brunt, og tilsæt hakkede tomater og tomatpuré. Bring blandingen i kog. Tilsæt chokolade, rødvinseddike og kidneybønner, og lad gryden simre, indtil butternutsquashene er bagt færdige. Brug en ske og frigør græskarkødet fra de bagte butternutsquash. Kom græskarkødet i gryden, og lad retten simre et par minutter mere. Smag til, og anret chili con carne i butternutskallerne. Top med revet cheddar, og bag de chilifyldte butternutsquash i ovnen i 10 minutter, indtil osten er gylden og sprød. Top med grofthakket persille, og servér.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UNGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Forårssalat med persillepesto – Få opskriften her
Tirsdag: Asiatisk jordskokkefad med laks – Få opskriften her
Torsdag: Fuldkorns-risotto med svampe, grønkål og serrano – Få opskriften her
Fredag: Honning-senneps-kylling med hasselback-kartofler – Få opskriften her