Den gule butternut er en mellemting mellem en squash og et græskar. Den har en mild smag, som passer godt til røget fisk.
1. Bring en stor gryde letsaltet vand i kog. Skyl butternutsquashen, halvér den, og fjern kernerne. Skær den i mindre terninger. Skyl og del broccolien i mindre buketter. Kog pastaen i den store gryde sammen med butternutsquash i 10 minutter. Tilsæt broccoli efter 7 minutter, og lad den koge med de sidste 3 minutter af kogetiden. Hæld vandet fra pasta og grøntsager. Skyl og hak persillen.
2. Vend pastaen med chiliflager, olivenolie, friskkværnet peber og persille. Del laksen i mindre stykker, og vend den rundt med pastaen. Servér straks med citron skåret i både.
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Tagliatelle med ærtepesto og sprød parmaskinke - Få opskriften her
Cannelloni med kylling og svampe - Få opskriften her
Penne med gorgonzola og valnødder - Få opskriften her
Lasagne med torsk, appelsin, fennikel og spinat - Få opskriften her