Mad
1. TILBEHØR: Kog ris efter anvisningen på pakken.
2. Steg kyllingefileterne godt på alle sider i olie i en wok eller på en stor pande. Hæld vandet fra kikærterne, og skyl dem. Rens peberfrugten, og skær den i tynde strimler. Rens chilien, og hak den fint. Steg det hele sammen med kødet. Tilsæt karrypasta, og steg videre. Tilsæt edamamebønner og kokosmælk, og lad retten simre i 5 minutter. Drys med frisk mynte, og servér med kogte ris.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Flæskesteg med ristede kartofler og salat med flødedressing - få opskriften her
Onsdag: Flæskestegssandwich med kålsalat og syltede rødløg - få opskriften her
Torsdag: Fiskefrikadeller med laks, kartofler og myntecreme - få opskriften her