Opskrift - sådan laver du rødspætte-pakker og pasta med ricotta-pesto
1. Tænd ovnen på 175°. Halvér rødspættefileterne langs rygraden. Smør pesto på hver halvdel, og fold dem sammen. Skyl squash, og brug en tyndskræller eller kartoffelskræller til at lave lange, brede bånd af dem. Kassér den inderste bløde del, eller gem den til en wokret eller lignende. Læg 4 squashstrimler sammen som et kryds, 2 på langs og 2 på tværs, så de alle folder over hinanden og holdes på plads – samme teknik, som hvis du ville folde en julestjerne. Læg en rødspættepakke i midten af krydset, og fold enderne af squashstrimlerne ind over fyldet, så de krydser over hinanden. Vend pakken om, og læg den på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag pakkerne i ovnen i ca. 20 minutter, til fisken er gennemstegt.
2. PASTA MED RICOTTA-PESTO: Kog pastaen efter anvisningen på posen, og hæld vandet fra gryden. Tilsæt ricotta, grøn pesto, citronsaft og fintrevet citronskal, og vend rundt, så du får en cremet sauce, der fordeler sig på pastaen. Smag til med salt og peber.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Fuldkornstærte med grøntsagsruller – Få opskriften her
Tirsdag: Pita-pizza med pesto, serranoskinke og friske figner – Få opskriften her
Onsdag: Kyllingespyd med frisk ananas og kokos-quinoa – Få opskriften her
Fredag: Krydret farsbrød med kartofler og græsk salat – Få opskriften her