Det bliver det ikke nemmere! Start ugen med en lækker pastaret, hvor saucen nærmest laver sig selv. Her får du opskriften på fettuccine med ovnbagt tomatsauce
4 personer
Tid i alt 45 min
DET SKAL DU BRUGE
500 g cherrytomater
2 squash
4 fed hvidløg
1 håndfuld basilikum
2 spsk. olivenolie
salt og friskkværnet peber
TILBEHØR
400 g fettuccine
friskrevet parmesan
frisk basilikum
Fettuccine med ovnbagt tomatsauce
Tænd ovnen på 200°. Skyl tomaterne, og læg dem i et ovnfast fad. Skyl squash, skær dem i tern, og læg dem oven på tomaterne. Pil og pres hvidløg over tomat og squash, og top med basilikum.
Dryp med olie, og krydr med salt og peber. Bag retten i ovnen i ca. 30 minutter, til tomaterne er rynkede og gyldne. Brug en grydeske til at mose tomater og squash let sammen.
Tilbehør: Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Vend den rustikke tomatsauce i pastaen, og servér med friskrevet parmesan og basilikum.
Tip: Fettucine er brede pastabånd, der både fås i en frisk og i en tørret udgave. Begge dele kan fint bruges.