Butternutsquash tilhører græskarfamilien og har en lækker smag af – ja, smør og nødder.
1. Syltet rødløg: Pil rødløget, og skær det i fine både. Vend det med citronsaft og salt i en skål, og lad det trække lidt.
2. Stegt butternutsquash: Pil løgene, og skær dem i fine tern. Hak hvidløg. Skyl butternutsquashen. Flæk den på langs, fjern kernerne, og skær resten i tern (med skallen på). Skræl kartofler, og skær dem i tern. Opvarm olie på en sauterepande. Svits løg, hvidløg, spidskommen og chiliflager, til løget bliver klart. Tilsæt butternutsquash og kartofler, og steg i nogle minutter. Hæld bouillon ved, og læg låg på. Kog retten i 15 minutter, til alt er mørt. Hæld vandet fra bønnerne, og vend dem i retten. Skru ned for varmen, og kog i 5 minutter. Hak koriander og mynte, og vend det i retten lige før servering.
3. Servering: Lun tortillaerne hurtigt på en pande. Servér dem med de stegte grøntsager, syltet rødløg og yoghurt. Drys med sorte sesamfrø.
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Braiseret oksekød med kokos - Få opskriften her