Muscovadosukkeret giver marinaden en karamelagtig smag med et strejf af anis. Alternativt kan du bruge brun farin.
1. Sojamarinade: Pres hvidløget, og rør det sammen med fiskesauce, sojasauce, muscovadosukker og olie. Læg svinekødet i en skål, hæld sojamarinaden over, og lad kødet marinere i 15 minutter.
2. Skyl auberginen, og skær den i tern. Skyl og nip bønnerne. Rens chilien, og hak den fint. Steg kødet lidt ad gangen i olie i en wok eller på en pande i 3-4 minutter. Læg det til side, og hold det varmt. Hæld lidt mere olie i wokken, og steg aubergine, bønner og chili i 4-5 minutter. Tilsæt kødet, og varm det hele godt igennem. Skyl og snit hjertesalater. Hak koriander. Vend hjertesalater og koriander i wokretten.
3. Tilbehør: Kog nudler efter anvisningen på pakken.
4. Servering: Pres limesaft over wokretten, og servér med nudler til.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Bagt torsk med dampet spidskål og koriander - Få opskriften her
Onsdag: Kødboller med linguine og stegte tomater - Få opskriften her
Torsdag: Urtemarineret lammefilet med stegte grøntsager - Få opskriften her
Læs mere om: