Hvis det skal gå stærkt, kan du stege et par kyllingebrystfileter i stedet for en hel kylling.
1. Skær de yderste vingeben af kyllingen. Del kyllingen i 8 stykker, og læg dem i en bradepande beklædt med bagepapir.
2. Basilikumpesto: Blend basilikum med mandler, parmesan, olie og vand i en minihakker eller foodprocessor. Smør pestoen på kyllingestykkerne, og steg dem i en 180° varm ovn i 45 minutter.
3. Kartoffelsalat: Skyl kartoflerne, og kog dem møre i letsaltet vand, det tager ca. 15 minutter. Lad dem køle af i koldt vand. Skær evt. de største kartofler i halve. Rens radiserne, og skær dem i tynde skiver. Vend dem sammen med kartofler og kapers. Skyl og tør rucolaen, og vend den i kartoffelsalaten.
4. Dressing: Rør sennep sammen med olie og eddike. Krydr med salt og peber. Vend dressingen i kartoffelsalaten, og servér som tilbehør til kyllingen.