1. RØDBEDERØSTI: Skræl kartofler og rødbeder, og riv dem groft på et rivejern. Pres væden fra i en sigte. Pil løget, og riv det groft. Bland de revne grøntsager med æg, salt og peber. Opvarm olie på en slip let-pande. Form rødbedemassen som små, flade pandekager (ca. 2 spsk. pr. røsti), og steg dem i 5-6 minutter på hver side, til de er gyldne.
2. SAUCE VERTE: Rør cremefraiche sammen med citronsaft, salt og peber. Hak krydderurterne fint, og rør dem i dressingen.
3. Pil skindet af laksen, pluk den i mindre stykker, og servér med rødbederøsti og sauce verte.
Prøv også: Bagte rødbeder med gedeost, dressing og nødder
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Tirsdag: Kylling i hvidvin og estragon - Få opskriften her
Onsdag: Kødboller i tomatsauce og persille-crostini - Få opskriften her