1. Del dejen i 2 stykker hver, så du har 12 stykker. Smør en muffinform grundigt med smør, og læg butterdej i formen. Pisk gedeost, mascarpone, æg og mælk sammen, og krydr med salt. Fordel massen i butterdejen, og bag de små tærter i en forvarmet ovn ved 175° varmluft i 30-40 minutter. Eller til de er gyldne og lækre.
2. Lad dem køle en anelse. Top de lune tærter med laks og dild, og servér straks.
TIP: Hvis du laver tærterne med en klassisk tærtedej og samme fyld, kan du bage dem dagen i forvejen, lune dem og toppe dem med laks lige inden servering.
Til den fuldendte julebrunch hører også:
Mandarinsjus - Få opskriften her
Snegle med chorizo, spinat og ost - Få opskriften her
Frisésalat med pocherede æg og bacon vinaigrette - Få opskriften her
Yoghurt med appelsin, passionsfrugt og chokolademysli - Få opskriften her