1. Rist mandlerne på en varm, tør pande i 4-6 minutter. Lad dem køle helt af, og hak dem groft. Rist havregryn på den tørre, varme pande i et par minutter. Kom honning på, og lad det smelte. Tilsæt sukker, og lad det hele varme stille og roligt under omrøring, indtil sukkeret er smeltet. Krydr med salt og appelsinskal, og rist i et par minutter eller 5. Hæld hele pandens indhold på et stykke bagepapir, og lad det køle helt af. Vend myslien sammen med kakaonibs og hakket chokolade.
2. Skær skrællen og den hvide hinde af appelsinerne, og skær dem i fileter (skær uden om den hvide hinde, så du har fine, rene appelsinstykker tilbage). Vend dem med kødet af 3 passionsfrugter.
3. Fordel frugten i 6 glas, top med yoghurt (det er nemmest med en sprøjtepose eller en frysepose), og top til allersidst med mysli og evt. et dryp honning. Servér straks.
TIP: Fyld yoghurten i en sprøjtepose, og lad den stå klar i køleskabet, inden gæsterne kommer. Så er det nemt at sprøjte den i glassene. Og lav gerne appelsinsalaten et par timer i forvejen, og sæt den i køleskab indtil brug.