1. Pil og hak løg og hvidløg, og steg det i olie i en gryde. Skyl og hak ingefær fint. Bland ingefær, garam masala, spidskommen og currypaste med den stegte løgblanding i gryden, og steg videre i nogle minutter. Tilsæt kødet,
og brun det godt på alle sider. Tilsæt flåede tomater, og skru ned for varmen. Skær skrællen af butternutsquashen, flæk den, og fjern kernerne. Skær butternutsquashen i mindre stykker, og kom dem i gryden. Lad retten simre under låg i 20 minutter. Smag til med salt og peber, og justér evt. konsistensen med ½-1 dl vand.
2. Skyl squashen, og skær den i grove stykker. Rens peberfrugten, og skær den i tern. Lad squash og peberfrugt koge med i retten de sidste 3 minutter.
3. Servering: Servér indisk curry med kogte ris, plukket koriander og mangochutney.
TIP: Du får butternutsquash i overskud. Skær i stave, og steg dem i ovnen ved 200° i 30 minutter – så har du lækre græskarfritter.
Få indkøbslisten til hele ugen her
Mandag: Bagt laks med ingefær og quinoasalat - Få opskriften her
Tirsdag: Lammeburger med hummus og stegt aubergine - Få opskriften her
Onsdag: Suppe med kylling og perlespelt - Få opskriften her
Torsdag: Koteletter med pandestegte kartofler og æbler - Få opskriften her