1. Pandestegte kartofler: Skrub eller skræl kartoflerne, og skær dem i skiver. Pil løget, og hak det groft. Skyl æbler, og skær dem i både. Steg kartoffelskiver og løg i olie på en pande i ca. 10 minutter, til kartoflerne er møre og sprøde. Tilsæt æblebådene, og lad dem stege med i 2-3 minutter. Hak salvie, og drys det på panden sammen med salt og peber. Skru ned for varmen.
2. Koteletter: Krydr koteletterne med salt og peber, og steg dem i olie på en pande i 6-7 minutter på hver side.
3. Servér koteletterne med kartofler og æbler, og drys evt. med frisk salvie.
TIP: Servér gerne en blandet grøn salat til retten
Få indkøbslisten til hele ugen her
Mandag: Bagt laks med ingefær og quinoasalat - Få opskriften her
Tirsdag: Lammeburger med hummus og stegt aubergine - Få opskriften her
Onsdag: Suppe med kylling og perlespelt - Få opskriften her
Fredag: Indisk curry med oksekød og grøntsager - Få opskriften her